Zinkvonken

Darvan, uw specialist in zinkvonken

Darvan is onder andere gespecialiseerd in zinkvonken en beschikt over diverse zinkvonkmachines. Deze zijn uitgerust met lineaire motoren en automatische gereedschap wisselaar. De zinkvonkmachines zijn voorzien van het Smart Pulse en Smart Lineair concept. Dit innovatief concept laat toe om d.m.v. van één electrode diepe complexe vormen zonder spoeling probleemloos af te werken. Jump snelheden tot 15 m/min kunnen worden toegepast waardoor een optimale spoeling / reiniging en afwerking tijdens het zinkvonkproces wordt bekomen.

Zinkvonken
Zinkvonken

Door bovenliggende technologieën aan te wenden behoort afwikkel zinkvonken ook tot de mogelijkheid. Voorbeeld hieronder is de aanmaak van vormwielen met eindeloze teksten die worden aangewend voor de 3D extrusie. Diverse onderliggende software zijn beschikbaar naar gelang de aard van de opdracht.

Zinkvonken Ardooie
Zinkvonken
Zinkvonken

Schroefvormige geometrien voor microextrusie toepassingen. Voedingsschroef voor speciale vloeistoffen en / of vetten, afvulschroeven voor speciale emulsies kunnen dmv zinkvonken worden aangemaakt. Gepositioneerde schroeftransport voor de montage van diverse kunststofonderdelen.

Sodick AD 35L

  • CNC 4 – assig
  • Maximale productafmetingen : 400 (L) x 300 (B) x 400 (H) mm
Zinkvonken Sodick AD35L

Sodick AG 60L

  • CNC 4 – assig
  • Maximale productafmetingen : 600 (L) x 500 (B) x 550 (H) mm
Zinkvonken AG60L

Informeer vrijblijvend

Informeer naar onze technologieën en processen!

Ik wil graag extra info
Scroll naar boven